Пазаруване

Още бонуси за клиентите! Lidl Plus предлага атрактивни намаления в група аптеки

Още бонуси за своите клиенти предвижда веригата магазини Lidl чрез своето мобилното приложение Lidl Plus. Клиентите ще могат да се възползват от отстъпки до 20% в групата аптеки SoPharmacy за определени артикули.

Офертите предлагат разнообразие от козметични продукти от избрани марки и селекция хранителни добавки, витамини и минерали.

За получаване на отстъпка е необходимо клиентът да предостави кода за отстъпка от своето приложение Lidl Plus на касата на аптеки SoPharmacy, Ceiba и Sanita или да въведе кода за отстъпка в поле „Промо код“ при приключване на поръчка в сайта www.sopharmacy.bg.

В допълнение към тези специални предложения, потребителите на мобилното приложение Lidl Plus могат да открият в секция „Партньори“ още разнообразни намаления от други компании като Софийската опера и балет, SDI, OMV и още много. Отстъпките за избрани продукти и услуги се актуализират всеки месец.

Мобилното приложение Lidl Plus предлага на клиентите на веригата атрактивни оферти, актуални седмични купони с отстъпки от редица продукти, както и тематични рецепти, подходящи за всеки вкус. Потребителите на апликацията имат достъп и до дигитални касови бележки, налични след приключване на всяка покупка.

Като част от преимуществата, запаметяването на касовия бон в Lidl Plus Ви осигурява и запазване на дигитална гаранция за всички закупени уреди в търговските обекти на веригата, като по този начин елиминира нуждата от съхранение на хартиено копие. В приложението могат да бъдат разгледани и всички специални предложения, цени и отстъпки от седмичните брошури в магазините на Lidl.

Повече информация за тази и още актуални оферти в приложението Lidl Plus можете да откриете и на сайта на компанията: https://www.lidl.bg/lidl-plus/partners

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *