Новинки

Отказаха им: Меган и Хари не получиха покани за вечерята преди наградите BAFTA

Меган и принц Хари изприказваха и написаха доста горещи свои истини за кралското семейство. Първо в сериала по Нетфликс, в поредица от интервюта, както и в книгата на принца – „Резервен“.

Откровенията донесоха на двойката не само многомилионни хонорари и малко повече известност. В някои случаи обаче тя е с отрицателен знак.

Представителите на наградите BAFTA в Лос Анджелис са отказали да поканят принца и съпругата му на традиционната вечеря, предшестваща връчването на наградите. Вечерята се е състояла в хотел Four Seasons в Бевърли Хилс.

Организаторите коментирали, че да поканят Хари и Меган би било не само „лоша идея“, но и истинска „пиар катастрофа“. Всъщност двойката не е била поканена по молба на лондонското ръководство на наградите.

Наградите имат доста тясна връзка с британското кралско семейство, а принц Уилям е техен президент. Ето защо Хари и Меган няма как да минат по червения килим, коментира източник на Daily Mail .

BAFTA са най-престижните британски награди за кино. Връчват се от Британска академия за филмово и телевизионно изкуство. До 2002 г. церемонията се провеждаше през месец април или май, но след това датата бе изместена – през февруари. Така наградите BAFTA предшестват „Оскар“-ите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *