НовинкиХороскоп

Пълнолуние във Везни на 28 март – какво ни носи?

Пълнолунието във Везни днес ще ни зареди със сили, затова насочете своята енергия в положителна посока.

При пълнолунието на 28 март Слънцето, намиращо се в Овен, формира опозиция на Луната във Везни. В този ден емоциите ще ни се струват в пъти по-силни. Ще ни липсва романтика, ще търсим изясняване на отношенията. Но не трябва да го правим, за да избегнем конфликтите.

Ще осъзнаем, че сами не сме си достатъчно. Че имаме нужда от друг и че трябва да се научим да правим компромиси, да пазим баланс, за да имаме връзката, за която мечтаем.

Пълнолението във Везни ни носи баланса и равенството, характерни за Везните.

Намесата на Венера, Сатурн и Марс обаче, ще ни донесе усещането, че имаме нужда от връзка, в която сме партньори – не водещи или подчинени.

Намислете си желание и Вселената може да го изпълни…

Не изпадайте в крайности. Оставете важните решения за друг ден. Не правете скъпи покупки, не харчете пари.

Не се карайте с близки и приятели, не търсете изясняване на отношенията. Всеки конфликт днес може да се превърне в дълготрайна и доста неприятна драма.

Овен

Бъдете внимателни, защото недоброжелатели или лошо стечение на обстоятелствата могат да попречат на плановете ви и да обезценят постигнатите резултати. Възможни са финансови загуби.

Телец 

Помислете за здравето си, особено за начина си на хранене. Мъжете трябва да се въздържат от вземане на крайни решения. Жените – да си пазят нервите.

Близнаци

Прекалената ви категоричност или невнимателно изречени думи могат да станат пречка към целта ви. Обърнете внимание на здравето си. Наблегнете на сиренето и млякото.

Рак

Отложете вземането на решение. Налице е вътрешно напрежение, травми или обостряне на стари заболявания.

Лъв

Не използвайте забранени средства, за да постигнете това, което искате. Ще имате проблеми. възможни са финансови загуби или някаква неприятна новина.

Pexel

Дева

Денят не е  от най-успешните, но вие можете да намалите загубите като се отдадете на любими занимания. Близки хора може да ви нападнат или да получите емоционален срив. Някаква лъжа ще ви направи нещастни.

Везни

Везни, отставате споровете за утре. Пазете се от травма. Ще се наложи да вземете кардинално решение по наболял въпрос. Бъдете разумни!

Скорпион

Скорпиони, звездите са благосклонни към вас. Всичко ще ви се получава от първия път. Емоционалният ви живот влиза в релси.

Pexel

Стрелец

Бъдете внимателни с изкаванията. Пезете здравето си. Подарете си разходка в планината, лека почивка или просто един мързелив ден у дома.

Козирог

Денят обещава да бъде труден. Избягвайте конфликтите, не планирайте срещи. Разходете се в парка, прочетете книга.

Водолей

Сега не е време за експерименти. Действайте по проверенеи начини. Избягвайте рисковете, заложете на познатото – и в работата, и в личния живот.

Риби

Настроението ви е по-променливо от мартенското време. Най-добре днес си останете насаме със себе си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *