Хороскоп

Пълното лунно затъмнение засяга интимната сфера на 4 зодии

Пълното лунно затъмнение в знака на Везни, което ще се случи на 25 март, ще засегне личния живот на четири зодии. Както отбелязват астролозите, от този ден нататък плетениците на любовта започват да се разплитат и Вселената ще „постави всичко на мястото си“ и ще разкрие как всъщност стоят нещата в любовта.

Овен

За Овните затъмнението ще бъде свързано с междуличностните отношения като цяло, не само с романтичните. Има възможност да сложите край на връзка, да прекратите трудов договор или дори да вземете решение да „обърнете нова страница“ и да започнете нов период в съществуваща любовна връзка…

Дева

Затъмнението настъпва в сферата на самочувствието, но присъства и в дома на партньорството и брака. Това означава, че на 25 март може да имате откритие, свързано с това как ви виждат другите, но и с това как възприемате вие себе си. Ще се разбирате по-добре, което драстично ще промени отношението ви в любовните отношения.

Везни

За Везните затъмнението ще донесе желание за сериозни промени в живота. Ще започнете нова връзка или ще се опитате да подобрите ситуацията в старата. Фокусът ще бъде поставен и върху външния ви вид, стила – ще се осмелите да направите промени. Възможно е да започнете любовен роман в офиса.

Риби

Затъмнението се случва във вашия интимен сектор, а диспозиторът Венера е във вашия знак. Това означава, че може да имате някои пречки и новости във връзка с партньорството или ще преминете през сериозна криза във връзката и ще решите да сложите точка на тази глава от живота си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *