Красота

Памела Андерсън за грима, свободата и смисъла да правиш каквото ти харесва

Памела Андерсън успя да привлече вниманието към себе си, появявайки се на Седмицата на модата без… грим. 56-годишната актриса предизвика истински интерес и всички искаха да я снимат и да я интервюират.

Памела, която преди грееше като една от звездите в „Спасители на плажа“, сега е достатъчно силна и свободна да може да се появява на светски събития без тежкия официален грим, който всички са свикнали да нанасят. И все пак – каква е причината?

Споделя я самата Андерсън в интервю за ELLE. Признава, че всеки ден сe oпитва да приеме остаряването като едно пътуване. А смелостта да се появи без грим навън е част от това приемане…

Има обаче и една малко по-лична, тъжна причина. Памела споделя за смъртта на своята гримьорка Алексис Фогел, която си отива през 2019 г. от рак на гърдата.

„Тя беше най-добрата. И от тогава просто почувствах, че без Алексис за мен е по-добре да не нося грим“, казва в интервюто актрисата.

И допълва, че фактът, че така е по-различна от всички останали е още една причина да спре да се гримира. Звездата казва, че днес е в такъв етап от живота си, че може да си позволи да прави каквото иска, а не каквото се очаква от нея.

Не си мислете обаче, че естествената красота не изисква време. Памела казва, че прекарва близо два часа на ден пред огледалото, пише Daily Mail.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *