ЗвездиНовинки

Парис Хилтън се готви за тежка сватба – къде и кога ще бъде партито на годината? (видео и снимки)

Парис Хилтън се готви да каже официално „да“ на своя годеник – бизнесменът и писател Картър Реум. Двамата се сгодиха през февруари след продължила близо година връзка. 

Кой е Картър? Заедно с брат си той основава алкохолната марка – VEEV Spirits. А в свободното си време пише колонка за Huffington Post и Inc. Magazine. Без съмнение той е добра партия за лъскавата 40-годишна Парис.

Партито, което със сигурност ще бъде едно от най-звездните за тази година, е насрочено за 11 ноември.

Булката призна отдавна, че ще смени няколко тоалета – поне десет. Засега имената на дизайнерите се пазят в тайна. Едно е сигурно – със сигурност ще бъдат най-добрите.

Празникът ще продължи няколко дни.

Според Page Six, веднага след като младоженците подпишат, гостите им ще бъдат поканени на парти в имението на дядото на Парис – Барън Хилтън в Бел Еър. Домът беше собственост на семейство Хилтън близо 60 години, но през май беше продаден на Ерик Шмид от Google за скромната сума от 61 милиона и 500 хиляди долара.

Поканата за събитието е във формата на кутия за скъпоценности, напомняща цвета на тези от Tiffany & Co. Освен парти в имението, ще има още празник карнавал в Санта Моника и извънградска вечеря.

Всички подробности ще бъдат прилежно заснети на видео, което ще се превърне в нов филм за Парис – „Влюбената Парис“.

„Искам моите последователи да знаят, че съм открила своя прекрасен принц и своето щастие“, пише звездата на светските хроники.

Миналата седмица Парис и годеникът ѝ превзеха Лас Вегас – за моминското и ергенското парти. Двамата бяха в компанията на приятели и близки. Естествено всичко бе документирано в социалните медии.

Това ще бъде първи брак за г-ца Хилтън, която в момента има свое кулинарно шоу – Cooking With Paris (Гответе с Парис).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *