ЗдравеНовинки

Първият национален розов ден освети пет сгради в столицата

На 8 октомври 2018 г. Avon България проведе първия национален розов ден, част от проекта Pink Light, в който призова всеки желаещ да покаже подкрепата си като облече розово.
Проектът Pink Light е насочен към повишаване на информираността относно рака на гърдата и има за цел да популяризира ранната диагностика. Защото никоя жена не трябва да остава на тъмно относно здравето на гърдите си.

Като част от националния розов ден точно в 20.00 часа Avon освети няколко сгради в София в розово. В кампанията участие взеха Bulgaria Mall, Vertigo Business Tower, Southpark Business Building, EM Building и хотел Хилтън. Избраните час и дата са символични – според статистиката 1 от 8 жени са застрашени от рак на гърдата.

Проектът Pink Light е част от глобалната Мисия на Avon да информира 100 милиона жени годишно относно здравето на гърдите им.  За тази цел козметичната компания използва всяка част от своя бизнес с водещ акцент върху тяхната силно развитата мрежа от представители, като същевременно с това ще продължи  работата си със своите локални и глобални партньори.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *