Мистериозни историиНовинки

Пътешественик във времето: В бъдещето има само четири държави

В интернет и социалните мрежи можете да попаднете на различни информации за хора, които твърдят, че са пътували във времето.

Една от тях привлече вниманието на медиите. Става въпрос за интервю с човек, който твърди, че идва от 2987 г. Според неговия разказ, той бил изпратен от учените с още няколко човека назад във времето – в XVII в., за да поправи някои грешки в исторически план в името на общото благо на човечеството.

Учените обаче допуснали грешка и групата била препратена не назад, а напред във времето. И по-точно – в далечната 2987 г.

Пътешественикът споделя, че хората тогава ще бъдат буквално неузнаваеми. Ще изглеждат по-скоро като роботи – в металически дрехи, няма да ходят, а ще се носят във въздуха. Ще имат точен, бърз ум и ще бъдат постоянно заети с нещо.

Мъжът споделя още, че в света ще има само четири държави – Азиатската федерация, Съветския съюз, Америка и РА.

През 2987 г. хората ще могат свободно да пътуват до Марс – планетата ще бъде добре устроена.

Е, не знаем дали можем да вярваме на 100 процента на всичко, казано от този пътешественик във времето, но кой знае – може би бъдещето е наистина близо до неговите описания.

Относно пътешествията във времето, те може би биха били добро обяснение на случаи, подобни на този на англичанинат Питър Бекертън. Той открил в стария си диван писмо, написано през 1969 г. от 11-годишната момиче. То си фантазирало тогава, описвайки как според него ще изглежда светът.

Девойката написала, че след много години телефоните ще имат екрани и в тях ще можем да виждаме събеседника си като в телевизор… И телевизорите ще се променят – няма да бъдат подобни на кутии, а на големи екрани. Детето предсказало още, че домовете ще бъдат умни, че вратите ще се отварят сами – с дистанционно…Дали е било просто фантазия или наистина някои хора могат да пътуват във времето и виждат какво ни очаква?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *