Новинки

Патрик Адамс, екранният партньор на Меган Маркъл, я защити

Патрик Адамс, актьорът който играе съпруг на Меган Маркъл в сериала „Форс мажор“, я защити от нападките, които напоследък се сипят по неин адрес.

Скандалът набира сила. И вероятно ще ескалира след излъчването на интервюто с Хари и Меган тази вечер.

„С Меган работихме заедно 7 години. И от първия ден тя се показа като добър, отзивчив, щедър човек. Остана си такава дори, когато славата и влиянието ѝ в обществото станаха големи. Винаги е била силна жена с чувство за справедливост, никога не се е страхувала да изрази мнението си и да защити тези, които обича“.

„През последните години с недоумение наблюдавам живота на Меган. Тя се влюби, отиде в друга държава, стана известна в цял свят и започна нещо наистина трудно – опитвайки се да намери своето място в една семейна йерархия, която в най-добрия случай може да бъде описана като сложна, а в най-лошия – като архаична и злобна.“, казва Патрик.

„Беше ми неприятно да чета безкрайните расистки и клеветнически нападки към Меган, тиражирани от британските медии. И когато се роди синът им, беше време нападките да престанат и да им позволят да живят своя живот, но вместо това нападките продължиха“, коментира още Патрик Адамс.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *