ЗвездиМузикаНовинки

Pavell от дуета Pavell & Venci Venc’ се обясни в любов с Топъл чай

Pavell от популярното хип хоп дуо Pavell & Venci Venc’ не е правил отдавна самостоятелно парче. Преди няколко месеца обаче написва песен, вдъхновена от усещането за уютен и спокоен дом, което изпитва в присъствието на Кристина – момичето, с което живее от няколко години.

„Топъл чай“ се ражда в люта снежна нощ, когато Pavell се затваря сам в студиото след спор с Кристина. 

„През цялото време не спирах да мисля как да й се извиня и да се прибера при неяНаправих го по най-добрия начинкойто умея – с песен„Топъл чай“ е моето „Извинявайобичам тетук съм за теб“, споделя Pavell. 

фотокредит: „Вирджиния Рекърдс”

Реших да й го подаря за рождения ден. Снимахме Криси и за видеото, без обаче да й казваме за какво ми трябват тези кадри. Венци също много хареса идеята и проекта. Даже се вдъхнови и направи уникално солово парче заедно с Пламен и Иво, което ще излезе съвсем скоро. Готвим и следващото си общо избухване“допълва той.

Във фейсбук Павел написа: „Честит рожден ден, Kristina Nguyen! Благодаря ти, че чайникът ни е винаги пълен, а чаят ни винаги топъл 😌 Това видео е лично твой подарък! Благодаря и на приятелите, с които го заснехме! Todor Tsenov, Zdravko Karaivanov; Владимир Вълчанов“

Официалната премиера на „Топъл чай” е днес в радио и телевизионния ефир, както и в YouTube канала на Вирджиния Рекърдс” и всички стрийминг платформи – SpotifyDeezerApple MusicTidal и др

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *