ЗвездиНовинки

Пеле за жената до него в последните му дни: Знам, че Бог съществува, защото има любов

Светът се сбогува с великия Пеле. Роден като Едсон Арантес до Насименто, легендарният бразилски футболист остави голяма следа във футболния свят, но и в сърцата на много жени. Само една жена обаче успява да спечели неговото.

Марсия Кибел Аоки (56) бе до съпруга си до последния момент, а любовната им история започва по малко неочакван начин.

Въпреки че бяха женени едва шест години и прекараха заедно близо десетилетие, познанството им датира много по-назад във времето.

Пеле и Марсия се запознават на парти в Ню Йорк през 80-е години, пише „Сън“.

Започват да се срещат сериозно едва след случайна среща десетилетия по-късно, през 2010 г. Засичат се в асансьор в Сао Пауло и разбират, че живеят в един и същ квартал.

Между тях прехвърчат искри. Марсия се е развела наскоро и няма идея, че тази среща ще промени живота им.  Започват да излизат и шест години по-късно, през юли 2016 г., се женят в града, който ги събира отново.

Това е трети брак за Пеле и втори за Марсия. Двамата обаче нямат общи деца.

Марсия Аоки е успешна бизнесдама. Тя е от японски произход, родена в Сао Пауло и има брат Карлос Алберто Аоки. Още от малка иска да стане предприемач, също като родителите си. След като завършва образованието си, Марсия основава компания, занимаваща се с доставка на медицинско оборудване.

Въпреки че е успешна бизнесдама, Марсия се оказа мишена на много неприятни коментари.

Хората казват, че се е омъжила за Пеле със скрити помисли. А една от приините за това е голямата разлика между двамата – 26 години.

И все пак – бракът им е бил спокоен, без скандали, а в него легендарният футболист е бил истински щастлив.

Може би най-голямото доказателство за тяхната любов е това, което Пеле написа миналия юли в Инстаграм:

„Знам, че Бог съществува, защото има любов. Моят съвет е: никога не спирайте да обичате. Живейте пълноценно. Често казвайте „обичам те“. Искам да благодаря на съпругата ми Марсия за всеки ден, който прекарахме заедно.

Снимки: Инстаграм

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *