МузикаНовинки

Премиера на „Има истина една“

Остават броени дни до премиерата на песента на Краси Йорданова – „Има истина една”. Пускането й беше съпроводено с различни инициативи, които започнаха на 1 септември.

Седмица преди премиерата, Краси Йорданова пусна тийзърт на песента – https://www.youtube.com/watch?v=vYti3Pc-UAM&feature=youtu.be, от който може да се види част от клипа и музиката, написана специално за изпълнителката от Мирослав Костадинов – Миро.

Дългоочакваната премиера на „Има истина една” ще е на 22-и септември, когато България чества своята Независимост. Клипът ще може да бъде видян във Фейсбук страницата на изпълнителката https://www.facebook.com/yordanova.krassi и в нейния канал в youtube, а след това се очаква видеото да се завърти и в ефира на музикалните телевизии.
В официалната си страница във Фейсбук,  изпълнителката написа, че новата й песен е с истински красиво и чувствено послание, в която се обединяват талантите на тандема – Миро, Мага и Краси Йорданова, които чрез нея искат да докоснат сърцата на слушателите и да ги провокират да се замислят за всичко онова, което е важно за тях, което ги кара да се чувстват щастливи, да се борят за него и да не си позволяват да го загубят.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *