Дестинации & ДегустацииНовинки

Пет уникални места с гореща вода, които си струва да видите

Ако сте почитатели на топлите минерални извори и ви се иска да посетите място, където предлага както забележителности за разглеждане, така и вариант за приятен релакс в края на деня, ние ви предлагаме пет здравословни маршрута.

Масаж в Синята лагуна

В националния парк Svartsengi се намира най-известната геотермална станция на Исландия, наречена Blue Lagoon („Синята лагуна”). Водата в широкото около 200 метра езеро се обновява на всеки 40 часа. Освен със СПА процедури, тук можете да се поглезите и като си направите масаж с лечебна кал, богата на силиций. Повярвайте, ще се отрази чудесно на уморения ви гръб.

Баня след ски удоволствие В началото на ноември в калифорнийския курорт „Мамут” се открива ски-сезонът. Освен забавления на пистите, районът предлага и други приятни занимания като 39-градусова вана на открито. Трите източника на топла минерална вода са достатъчни да поемат всички желаещи. Хотелите в курорта са на една ръка разстояние от езерото Моно. Можете да играете голф, да карате колело, да се спуснете по бързите реки. Прочетете целия текст в Сайт за здравословен и екостил на живот Живей Зелено.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *