Петър Петков – Шайбата: Ако зависи от мен, бих имал още цяло племе мои дечица!

Петър Петков – Шайбата, едно от най-обичаните лица от „Комиците“, ще гостува тази неделя – 13 февруари, на водещите на „Търси се“ – Меги и Нели.

Веднага след обедните новини по Би Ти Ви, от 12:30 ч., зрителите ще видят актьора в нова светлина. Екранният му образ на диво и необуздано момче не съвпада с личността му в реалния живот – на отговорен мъж и любящ баща.

С вълнение в гласа и типично в негов стил – леко шеговито, Петър разказва за половинката си. Признава, че бащинството е сбъднатата му мечта и го е променило към по-добро.

„Ако зависи от мен, бих имал още цяло племе мои дечица“.

Актьорът споделя, че обича да играе със сина си и да му пее.

Една от най-близките до Шайбата актриси – Невена Бозукова – с която са приятели от години и си партнират на сцената, разказва за неговата сериозност и отговорност в професията.

Но животът на Петър не е само шеги и скечове. Както всички, и той преминава през сложни житейски ситуации. За трудностите и изпитанията в живота, сред които и загубата на майка му, ще разкажат най-близките му роднини, а водещите ще му припомнят вълнуващата среща с неговия любим дядо, който вече не е на този свят.

За дългогодишната любов на Петър Петков с неговата половинка и как го е променила тя – ще разкажат приятелите от детските му години, а какви предизвикателства ще изпълни комикът в студиото на „Търси се“.

Снимки: Би Ти Ви, „Търси се“, Инстаграм

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *