Петя Дикова: Разбираш, че обичаш един мъж, ако искаш да родиш дете от него

По-малко от два месеца след раждането на второто си дете Петя Дикова гостува в „Папараци“ заедно с майка си Аня Пенчева.

Двете споделиха интересни случки от детството на Петя, говориха за родителските грижи и за най-важните уроци в живота.

„Бях непослушно и диво дете, което може би ми помогна да стана непримирим човек, гонещ целите си. А Петя беше много послушно дете. В голямото междучасие идваше от училище, събуждаше ме, правеше ми кафе и пак отиваше на училище. Много е важно майката да е спокойна за дъщеря си“, каза в ефир актрисата Аня Пенчева.

„Когато бях малка, нищо не ми беше забранено. При такива заети родители това не е изненадващо. Знаех къде са парите вкъщи, но те си стояха непокътнати и не съм злоупотребявала. Не пия алкохол дори на Нова година, не съм пробвала наркотици“, сподели пък Петя.

„Няма да крия, че покрай тези родители съм имала и много шансове освен комплексите. Комплекси, защото какво и да направиш, хората го приписват на известните ти родители. Така се омаловажават много усилия, много битки“, подчерта младата майка.

„Има едно женско „не“, което е съставено от много малки „да“-та. По-склонна съм да казвам „да“. Казвам „не“ на политиката, на неприятни, досадни хора, но в любовта не съм казвала „не“ – коментира Аня Пенчева.
„Аз не разбирам много от любов, имам опит само с Илиян“. Това обясни Петя по темата за любовта.

Тя призна, че написването на книгата за постановката „Секс, наркотици и рокендрол“ е нейна сбъдната мечта. Подготовката на това „интервю с пиеса“ е отнела около 6 години.

„Хубавото на пандемията е, че промени приоритетите. Не мога да кажа, че 2020 г. бе лоша, защото с Илиян ни се роди второ дете… Моята приказка е всяка вечер да заспивам с момчетата вкъщи“,

откровена е тв водещата.

„Най-ценният съвет от мама е: ще разбереш дали обичаш един мъж по това дали искаш да родиш дете от него. Така се случи с Илиян“, каза Петя. А това е достатъчно като за финал.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *