Певицата Мария коментира информацията, че е била жертва на насилие, която бе изнесена днес от вестник „Телеграф“.

“Засега не бих искала нищо да коментирам. Нека да мине малко време. Аз съм добре! Ще оставим въпроса в летящо положение. Благодаря за отношението“, коментира Мария пред NOVA.

По непотвърдена информация певицата е била бита в семейния апартамент в София във вторник. Съседите на семейството казали, че чуват викове от дома. Дали се е стигнало до физическа агресия все още не е потвърдено. Твърди се, че съпругът е отправил и закани за убийство към половинката си.

Съдът е наложил мярка домашен арест на съпруга – Мирослав Соколов. Обвинението е за закана за убийство и нанесена телесна повреда. По настояване на страните, магистратите са решили заседанието да се проведе при закрити врата, за да запази неприкосновеността на личния живот на двойката.

36-годишният Мирослав Соколов е третият съпруг на Мария.

Според нас за проблема домашно насилие трябва да се говори постоянно и на висок глас.

Много е трудно за една жена, която е жертва на насилие, да излезе от омагьосания кръг… Ако станете свидетели на подобна ситуация, намерете начин да помогнете – с разговор, достъп да специалисти…

Понякога жените са зависими – финансово, жилище, деца – и имат нужда от своевременна подкрепа по всички тези направления.