Звезди & Стил

Певицата Сантра се вдъхнови от разходка до Италия (снимки)

Певицата Сантра сподели в социалните мрежи, че се е вдъхновила от едно пътуване до Италия.

„Знаете ли от къде идва думата вдъхновение? Не бях излизала извън България от три години и половина. След като родих не съм оставяла Елиза за повече от 18 часа без мен, предполагам, че повечето майки ще ме разберат… Майчинството е невероятно приключение, изпълнено с много любов и предизвикателства. Отдаваш почти всичко на детето… Затова, когато я усетихме готова да остане за малко повече време с баба си, се случи и това пътуване, беше много вълнуващо за мен..“, написа Сантра, споделяйки снимки от една от световните столици на модата.

„Милано е прекрасен град, в който бях за първи път. Културата, архитектурата и изкуството зареждат душата на човек. Вдъхновяват. Сега се чувствам готова да предам тази енергия на Елиза и да създавам нови проекти, с които да ви изненадам… А вдъхновение идва от “в дъх” или “в духа”, моментът, в който усетиш прилив на енергия от нематериалното, защото комуникираш пряко с духа си.“, допълва още Сантра.

От снимките става ясно, че певицата е намерила време както за културни и модни преживявания, така и за кулинарни изкушения.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *