ЗвездиНовинки

Пике се изложи: Любовницата му изяла сладкото на Шакира

Що за мъж трябва да си, че да заведеш любовницата си в дома си – където си лягаш с жена ти и се прибират децата ти? И на всичкото отгоре тя да изяде любимото сладко на законната ти съпруга?

Или трябва да много глупав, или трябва да не ти пука и да искаш всъщност да кажеш, че имаш друга, но не ти стиска. Иначе нямам логично обяснение.

Пишем затова по повод новината как Шакира хванала Пике в изневяра. Оказва се, че след като се върнала от турне, певицата отворила хладилника и видяла там отворено бурканчето си с любимото сладко.

Никой по принцип не го харесвал – нито Пике, нито децата. А било изядено почти наполовина… Така изпълнителката заподозряла, че друга дама е шетала в къщата й. И край. С брака им било свършено.

Ужасно е да си публична личност. Всяка нова любов, изневяра, раздяла, провал, успех стават мигновено достояние на пресата, а оттам и на широката общественост. И ако не за теб самия, е супер кофти за децата ти, които живеят с целия клюкарски ужас на гадни коментари.

От друга страна каквото сам си направиш, друг едва ли може да ти стори. А и разводите, както и това да имаш деца от няколко различни мъже или жени вече е почни норма, да не кажем мода… Интересно какво биха казали психолозите по темата.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *