Любопитно

Планетата на 2024 г. ще бъде Сатурн, а думата, определяща предстоящите 12 месеца – прераждане

Новата година приближава с бавни стъпки. Тя ще премине под знака на числото 8 и планетата Сатурн – планетата на правосъдието и „бързата карма“.

Затова, според астролозите, трябва да оставите зад гърба си лъжите и самозалъгването – те са табу за 2024-та. Внимавайте какви ги вършите. Не правете нищо, което смятате, че не е добро, не бъдете с хора – които не харесвате.

Годината ще бъде добра и щастлива за онези, които се намират в хармония със себе си и следват истинските си желания…

Думата на 2024-та, според астролозите, ще бъде ПРЕРАЖДАНЕ.

Новата година ще бъде година на кард9инални промени. Очаква ни нов етап в световен мащаб на икономическо и духовно развитие. Човечеството се устремило към съвършенството. Събитията, които ще се случат, ще определят бъдещето на човечеството за много години напред. Затова трябва да забелязваме промените, да ги приемаме и да не изпускаме възможностите, които ни се предлагат – да се пренастройваме, но да оставаме верни на себе си. Точно тогава ще можем да се зарадваме на новото, което идва.

Бъдете честни със себе си и света около вас.

И нещо много важно – бъдете смели и инициативни. Вземете нещата в свои ръце. Бъдете амбициозни. Съдбата ще очаква от вас вие сами да чертаете настоящето и бъдещето, да строите. Не слушайте тези, които се обявяват за лидери, за водачи. Не се поддавайте на манипулации и проявявайте егоизъм в здравословна доза.

Камъкът-талисман на 2024 г. е изумрудът. Той притежава способността да хармонизира и уравновесява пространството.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *