КрасотаНовинки

Поглезете кожата с любимата козметика на испанското кралско семейство

Всяка дама мечтае да изглежда добре. Не казвам да бъде красива, защото красотата е нещо, което носим в себе си – като излъчване, поглед, дори походка. Но това, което можем да дадем на кожата си, за да изглеждаме добре, е грижата.

Затова сега ви срещаме със Славянка Стойкова, собственик и управител на „Трейдингбулг“, компанията която вече 10 години дистрибутира марката Skeydnor в България.

Skeydnor е испанска козметика, професионална, любима на испанското кралско семейство. И има защо. Става въпрос за висок клас продукти, които са с наистина безкомпромисно качество и на сравнително добра цена, предвид качеството. Нежни аромати и още по-нежни текстури, които буквално галят кожата като докосване.

Компанията Skeydnor има дистрибутори в над 50 държави. Позната е от Арабските емирства до Канада, както и в азиатските държави, и Европа.

Създадена през 1964 г., днес тя предлага на пазара над 300 продукта.

Разбира се, за да откриете своя, трябва да направите една предварителна стъпка – диагностика на лицето. Благодарение на нея ще разберете от какво точно се нуждае кожата ви. Диагностиката изследва състоянието на кожата чрез специален софтуер. Стават ясни „отклоненията“ от един идеален вариант, заложен в апарата. А след това специалистът преценява от какъв тип продукти ще имате нужда и какви процедури трябва да ви бъдат направени.

Диагностиката на лицето отнема малко време, но е много ценна – дава представа за точното състояние на кожата ви

За какво следи диагностиката? Какво е нивото на хидратацията, защото тя е изключително важна, какво е състоянието на порите, хиперпигментацията, бактериалната среда.

В Skeyndor Institute Bulgaria (София, ул. „Георги С. Раковски“ 125) ще ви бъде направена диагностика преди всяка процедура. След седмица или когато е следващата процедура, отново ще ви бъде направена диагностика, за да бъде проследен резултатът.

Продуктите на Skeyndor са специални, защото могат да бъдат намерени само в козметични студия, не се продават онлайн и не се препоръчват на клиентите те да са били прегледани от специалист.

Аз бях от тези клиенти с много чувствителна кожа и трудно намирах продукт, който да е добър за кожата ми. Трябваше ми много време. Когато започнахме да работим с марката, посетихме Барселона и фабриката. Бях впечатлена. А когато изпробвах първия продукт, разбрах, че е точно това, от което имам нужда. Истината е, че успях така да балансирам кожата си, че сега дори най-агресивните продукти на марката не влияят“, разказваа Славянка Стойкова.

Тя споделя, че продуктите на марката са изключително иновативни. Всяка година компанията се състезава с останалите козметични компании за най-новите иновации и ги закупува, за да ги вложи в своите продукти.

Г-жа Стойкова признава, че има един продукт, който не би заменила и това е Timless prodigy.

На въпроса кое е най-важното, което трябва да направим за кожата си сега – в края на август и началото на септември, тя казва: „Препоръчвам хидратиращата терапия – Power Hialluronic. Тя е особено подходяща за всички, които се завръщат от морската си отпуска. Насища кожата активно с хилаурон, възстановява я и я освежава“.

Ако морето ви предстои, съветът е предварително да ексфолирате добре, а след това да хидратирате. „Докато сте на море, използвайте хидратиращи маски. Така, когато се върнете, кожата ви ще бъде в едно сравнително добро състояние“.


Търсите най-добрия приятел на своята кожа? Непременно се отбийте в
Skeyndor Institute Bulgaria. Освен любимата козметика на кралското семейство, тук ще откриете една много нежна колекция продукти за грим със същото високо качество, както и възможност да поглезите не само лицето, но и тялото. Предлагат се уникални масажи за тяло, за които съвсем скоро ще ви разкажем.

Защото няма нищо по-красиво от една усмихната жена, която се чувства добре в кожата си. А за да го постигнете, просто трябва да си подарите малко време за себе си. Нали? 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *