Поли Генова и Фики Стораро разделиха зрителите на „Като две капки вода“

С осем участника стартира пилотният епизод на новия сезон на „Като две капки вода“, в който Герасим Георгиев – Геро ще си партнира като водещ със Зуека. 

Вече стана ясно, че Димитър Рачков има друга задача – собствено шоу, което ще тръгне съвсем скоро – на 7 март. В духа на предходните рекламни постове за неговото желано от публиката завръщане, Рачков се появи на сцената на Капките. Той нахлу в студиото  в неугледно състояние – брадясал, с дълга коса и дълъг шлифер.

„Ти да не си Чубака“, захапа го Зуека. „Аз съм на Чубака сестра му“, отговори в свой стил Рачков.

Екс водещият на предаването пожела успех на Геро, като го обяви за „един от най-талантливите български актьори“. Зуека от своя страна поиска Рачков да повдигне малко завесата около собственото си шоу. „Продуцентът ми дава само да кажа „7-ми март, 20:00, Нова телевизия“, каза Рачков и напусна сцената.

След това шоуто продължи. Най-много шум предизвика изпълнението на Поли Генова, на която журито даде 10 точки, а зрителите възнегодуваха в социалните мрежи. Повечето коментираха, че изпълнението ѝ не струвало, други пък  я защитиха.

Подобни коментари предизвика и участието на Фики Стораро. Някои бяха изумени от представянето му. Други пък заявих, че и през този сезон журито ще го бута напред…

Адмирации имаше за Софи Маринова и Михаела. И за водещия Геро, който отнесе най-много негативи, заради липсата на Рачков. 

Така започна всичко. Остава да видим как ще продължи.

А следващия път:
Къци ще бъде Ицо Хазарта
Рафи ще бъде Britney Spears
Фики ще бъде Shirley Bassey
Михаела ще бъде Веселин Маринов
Милица ще бъде 2 Unlimited
Азис ще бъде Елвира Георгиева
Поли ще бъде Дует „Ритон“
Софи ще бъде David Lee

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.