Поли Генова записва нова песен в Скопие

Поли Генова успява да се грижи за сина си и успоредно с това да записва нови парчета. Звездата работи активно, а таткото на малкия Даниел се включва в отглеждането и възпитанието му, помагайки много на Поли.

Тези дни Поли Генова е в Скопие, което се вижда и от нейните постове в Инстаграм. Тя записва страхотно ново денс парче.

Последната й снимка е от студиото на известния композитор naBBoo, с който Генова вече има опит ( с песента Perfect Love). 

https://www.instagram.com/p/B5NVvxvB0kl/

„Удоволствие е да се работи с теб“, написа Поли под снимката, на която тя, облечена в забавна тениска, позира с хората от студиото.

В интервю Поли сподели, че вече е по-улегнала и това се отразява на стила й. Иска да изглежда по-женствена… Но въпреки това бунтарката в нея е жива.

„Очаквайте съвсем скоро някаква промяна“, казва Поли.

Поли се запознава с бащата на сина си през 2016 г. Година по-късно отново се срещат и повече не се разделят. Даниел не е планирано бебе, но Поли споделя, че двамата с приятеля си са говорили за наследник и той е желан. Засега двамата не планират сватба, макар че темата не им е чужда. Тя признава, че има много силна връзка със сина си, която дори не може да опише. „Имам много хора около мен, които са ми близки и ги обичам, но никога не съм усещала подобна близост“.


   	

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *