Полина Гергушева със сълзи на очи споделя много лични неща

Полина Гергушева, водещата на късната емисия новини на Би Ти Ви, ще повдигне завесата на личния си живот.

Тя ще бъде гост в предаването „Търси се“. Зрителите ще се запознаят със съпруга на Поли – Боби, който ще разкаже за случайната им романтична среща на паркинга на телевизията, както и за предложението за брак, което е отправил в един голям сняг на Боровец.

Както във всяка приказка обаче, така и при тях не липсват изпитания. Със сълзи на очи Поли ще разкаже на водещите Нели и Меги за трудния път, който с Боби са извървели до тяхното дете, продължил около две години.

Зрителите ще видят и други вълнуващи срещи. Родителите на Поли ще разкажат за силния й характер, който винаги й е помагал да осъществява целите си. Двете й най-големи мечти са били да бъде манекенка и да работи в Би Ти Ви.

Още нюанси към образа на журналиста ще добави свекървата на Полина, с която имат близки отношения. Ще се включат и най-верните приятелки от детските години, които ще отправят на интересни предизвикателства към красавицата.

По изключение тази неделя предаването ще започне в 14:00 ч. веднага след „Добрият пример“ в неделя от 12:30 ч., който ще се излъчи по bTV и bTV Radio.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *