Потиснатите мисли – причина за гняв, депресия и лош сън

Преди повече от сто години Зигмунд Фройд внимателно проучил темата и стигнал до извода, че потиснатите мисли попадат в подсъзнанието, а то се проявява, когато спим.

В наше време д-р Грант Хилари Бренетън от Ню Йорк публикува резултатите от изследване, доказало отново, че потиснатите мисли водят до куп здравни проблеми.

Резултатите показали, че хората, които потискат своите мисли през деня, ги преживяват по време на сън. При тях били отчетени по-високи нива на тъга, гняв, страх и тревожност. И често имали кошмари.

Изводът? Не потискайте мислите си. Колкото и неприятни да са понякога, намерете време да ги споделите с приятел и да намерите решение на онова, което ви тревожи.

И не забравяйте, че веднъж попаднала в тялото, обидата расте и започва да блокира нормалното движение на енергията в него. А в резултат на това може да се превърне във всевъзможни тумори.

Вселената винаги отговаря на вътрешните ни молби, като ни изпраща необходимите послания и нужните хора, способни да ни помогнат в решаването на един или друг „проблем“. Просто трябва да се научите да се вслушвате и вглеждате в знаците…

Всяка болест може да се лекува и да се излекува само след като отстраним причината, а тя се крие дълбоко в самите нас.

За да успеете са ви нужни:

ВЯРА – отваря вратата, за да влезете;
ВОЛЯ – дава сили и желание да продължите;
ЗНАНИЕ – дава умението да се движите в правилната посока;
НАДЕЖДА – дава крила;
ПРОШКА – дава свобода;
ЛЮБОВ – дава жизнена енергия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *