НовинкиХороскоп

Представителите на тези три зодии са родени под щастлива звезда

Представителите на тези три зодии са истински късметлии, казват астролозите. Защото са родени под щастлива звезда. Те имат силна интуиция и привличат щастието като магнит.

Дева

Девите имат късмет във всичко, особено с финансите. Девата може да спечели почти всичко. С добрата си интуиция и интелигентност Девите обръщат всяка ситуация в своя полза. Когато са млади обикновено са доста непокорни, но след това бързо намират своите спокойствие и баланс.

Скорпион

Скорпионите са невероятно щастливи. Дори когато нямат пари, лесно могат да намерят забравена банкнота в джоба на палтото си или в чекмеджето на дома си. Хората, родени под този знак, имат страхотна интуиция, така че често сключват „слепи“ сделки, които в крайна сметка им носят само ползи.

Лъв

Лъвът знае, че е роден късметлия. Той се радва на добра репутация и доверието на околните. И определено вярва, че това се дължи на неговите собствени умения и заслуги. Лъвът има невероятно самочувствие. А също и късмет в любовта. Упорити са и успяват да намерят идеалния партньор.

Стрелец

Звездите са на страната на Стрелците от раждането им. „Щастието обича смелите“ може да бъде девизът на всички представители на този знак. Те винаги са отворени за нови и вълнуващи приключения, в коите ще се  запознаят с нови хора и ще изживеят невероятни моменти. Знаят какво искат и често се радват на споделена любов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *