ЗвездиНовинки

Причината за раздялата на Джей Ло и Алекс е ето тази жена

Причината за раздялата между Джей Ло и Алекс Родригес, е 30-годишната Мадисън Лекрой.

В началото на годината се появи информация, че Родригес е кривнал от семейните взаимоотношения, но тогава предполагаемата виновница за интимната драма заяви, че не са се срещали, само са си писали…

Говори се също така, че по време на карантината, 51-годишната Дженифър е имала проблеми с Алекс, които се наложило да решават с помощта на психолог.

А сега Лопес потвърди информацията за измяната. „При тях не всичко е розово, но случаят с Мадисън бе последната капка за Дженифър“, коментира близък до певицата източник за People.

Е, Лопес се опита тогава да замаже положението, коментирайки, че работят над някои разногласия, но явно проблемите не са били решени. Или грешната стъпка не е била забравена…

Мадисън е модел и участник в риалити шоу, обича да публикува секси снимки и кадри със сина си, а феновете ѝ в Инстаграм са повече от половин милион.

Дженифър Анистън дължи познанството си с Алекс Родригес на бившия си – Марк Антъни. Стават двойка преди 4 години и бързо си пасват. Пътуват заедно, посещават мачове, грижат се заедно за голямото си семейство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *