Принц Хари шокира с признание: медиум го свързал с покойната Даяна? Какво казват психолозите

Принц Хари се е свързал с покойната принцеса Даяна с помощта на медиум. Това признава самият той в своята мемоарна книга. Spare излезе на пазара на 9 януари.

Принцът признава, че се е запознал с жена, която му се представила за медиум и го убедила, че има способността да говори с починали хора. Тя го уверила, че е получила съобщение от покойната му майка.

Медиумът споделил с Хари, че Даяна е щастлива от факта, че той живее живот, който тя е искала да има – далеч от кралското семейство, свободен. Искала го е за себе си и за децата си.

В книгата си Хари пише, че очите му се насълзили, когато чул думите на жената. Тя от своя страна продължила, че отгоре майка му усеща неговото объркване и това, че е тъжен, защото е отритнат от собственото си семейство след като е заминал да живее в САЩ.

Ясновидката била доста многословна и споделила с Хари, че Даяна е видяла и внука си Арчи. И по-точно една негова „беля“.

„Майка ти казва… украшението. Майка ти казва… нещо за коледна украса? На майка? Или баба? То пада? Счупено? Арчи се опитва да го поправи. Майка ти казва, че се е разсмяла“. Оказва се, че Арчи просто е бутнал елхата е една играчка с лика на баба му се е счупила…

Психологът Джо Хемингс пък коментира, че книгата на Хари е своеобразен вик за помощ.

В интервю с Том Брадби Джо казва, че Хари е пълен с противоречия и страда от „комплексът на месията“. Принцът вярва, че е единственият човек, който може да спаси кралското семейство.

Докато Хари казва, че иска помирение със семейството си, Джо казва, че всичко, което Хари е направил, всъщност води до отдалечаване и тотална невъзможност за помирение. Джо казва, че вярва, че Хари обича брат си, но любовта му е премесена с гняв, горчивина, негодувание и желание за отмъщение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *