Принц Уилям и Кейт – девет години семейна любов

На 29 април 2011 г. те си казаха „да“ пред света. 

Те са млади, те са влюбени, те се подкрепят, не обичат да попадат в скандали, грижат се за три деца. Те са пример за семейно щастие не само за британците.

Сватбата им бе едно от най-очакваните събития, както и най-гледаните, четените, обсъжданите.

През годините Кейт доказа, че се учи бързо. Тя има собствен стил, но се отнася с внимание и респект към кралските протоколи и етикет. Възпитава децата си сама, отделя им много време, въпреки натоварената си програма на херцогиня и член на британското кралско семейство.

След 9 години брак и три деца, при повечето двойки е нормално да се наблюдава известно напрежение. При принц Уилям и херцогинята на Кембридж Катрин обаче нещата стоят по различен начин. Въпреки че по-голямата част от живота им преминава във фокуса на общественото внимание,те изглеждат все така влюбени и щастливи, както в началото на връзката им. Те постоянно се грижат един за друг, така че успяват да намерят перфектния баланс. На официални посещения говори предимно принц Уилям, но Кейт също общува. Когато са заедно, принцът постоянно докосва ръката ѝ и я гледа с усмивка, анализират кралските експерти.

Те прекарват времето си най-често у дома, където гледат любимите си телевизионни предавания в уютна атмосфера и си поръчват индийска храна.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *