Новинки

Принц Уилям и Кейт не били възхитени от интервюто, което Хари и Меган са дали пред Опра

Принц Уилям и Кейт Мидълтън въобще не били във възторг от интервюто, което Меган и Хари са дали пред своята близка приятелка и съседка Опра Уинфри.

Интервюто, което ще бъде излъчено на 7 март, и се очаква с голям интерес, ще засегне както темата за кралските отговорности, за преместването и живота в Щатите, така и по-лични неща – като бременността на Маркъл.

Източник, близък до кралското семейство, коментира, че според неговите членове интервюто е на границата на благоприличието.

Друг източник пък уточнява, че Хари и Меган няма да коментират отношенията си с Уилям и Кейт, за да не наливат масло в огъня…

Вчера пък една от водещите новини бе интервюто, което принц Хари даде пред своя добър приятел актьорът Джеймс Кордън. Във видеото от 17 минути Хари е безкрайно откровен.

Докато той и Джеймс се возят на покрива на двуетажен автобус, пият чай и си говорят, Хари споделя, че напускането на Великобритания не е бягство или отдалечаване, а единственото възможно нещо, което е можел да направи, за да спаси семейството си от токсичността на местната преса и папараците.

„Никога не е ставало въпрос за напускане. Беше по-скоро отдръпване, отколкото оттегляне“.

Херцогът на Съсекс споделя още, че първата дума на Арчи е била „крокодил“, а кралица Елизабет Втора е подарила на своя правнук гофретник за Коледа, който често влиза в употреба: „Арчи се събужда сутрин и казва: „Гофрета?“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *