Новинки

Принц Уилям призна нещо много мило за момента, в който е предложил на Кейт

Принц Уилям сподели нещо много мило за момента, в който е предложил на Кейт да се омъжи за него.

Принцът разказа пред журналисти, че е чувствал присъствието на майка си – принцеса Даяна…

От момента, в който Уилям иска ръката на Кейт, са минали почти 11 години. През това време те се превърнаха в една от най-известните кралски двойки в света.

По този повод The Mirror ни припомнят как са се събрали. По думите на Уилям, всичко се случва по време на едно студентско пътуване в Кения през 2010 г. Влюбените се разхождали край езерото Ротунду, когато принцът разбира, че е настъпил подходящия момент.

„Нямахме много време насаме, затова реших, че е подходящия момент. Преди известно време обсъждахме брака, затова предложението не беше голяма изненада. Намерих живописно място в Кения и направих предложението“, разказва херцогът на Кеймбридж.

Всъщност той не избира Африка случайно.

„Африка заема специално място в сърцето ми. Точно в Африка баща ми ни заведе с брат ми след смъртта на мама. Решавайки да направя предложението, не можех да намеря по-подходящо място от Кения, за да застана на едно коляно. Това място ми е много скъпо, Кейт също ми е много скъпа… И аз ги събрах в едно. Това беше моят начин да знам, че мама няма да пропусне сгодяването“,

казва още Уилям.

Кейт Мидълтън и принц Уилям се запознават през 2001 г. в Сейт Джеймс. Една година по-късно стават гаджета, а през 2004 г. се разделят за малко. Принц Уилям прави предложение на Кейт през есента на 2010 г., поднасяйки ѝ пръстена на принцеса Даяна. През есента на 2011 г. двамата се ожениха.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *