Принцесата на Норвегия и нейният нов… шаман

Принцесата на Норвегия – Марта Луиза, представи своя нов приятел – известният холивудски шаман и лечител

Прези 3 години принцесата се раздели със съпруга си, с когото живя 14 години и от когото роди три момичета, наследници на престола. И с това „обичайните“ редове в биографията й свършват. И започва една доста интересна и нетривиална история…

След развода Марта Луиза посвещава живота си на своите паранормални способности, основава „Училище за Ангели“, за да обучава в него хората да общуват с ангелите си хранители. Тя чете лекции по парапсихология. И търсейки познание, среща не само единомишленик, но и „истинската любов“, както написа самата тя в Инстаграм.

„Той промени живота ми, помогна ми да осъзная, че безусловната любов действително съществува“,

написа още принцесата.

Приятелят й всъщност е известен в определени кръгове на Холивуд като Шаман Дурек. Занимава се с лечителство, организира спиритически сеанси, води лекции по нетрадиционна медицина. Познат е на Гуинет Полтроу, която публикува неотдавна в сайта си Goop статия за уникалните му способности.

Той е син на баща с африкански и хаитянски корени и майка от индийско-норвежки произход, и двамата адвентисти от седмия ден.

Принцесата и нейният възлюблен тръгват след дни на турне, под мотото „Активиране на божественото“. „Това е семинар, който ще ви помогне да обикнете себе си и да преоткриете възможностите, за които дори не подозирате, че притежавате“, се казва в анонса за събитието.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *