ЗвездиНовинки

Принцесата на Орлин Павлов навърши 3 г. Честит рожден ден, Бети! (снимки)

Принцесата на Орлин Павлов и половинката му Диана Великова – Елизабет, навърши 3 г.

„Голям купон стана и малки и големи бяхме усмихнати и се забавлявахме, без да мислим за нищо излишно. Благодарим на всички приятели и, разбира се, на нашите домакини от невероятния детски център, написа Орлин в Инстаграм профила си.

Преди 3 г., когато Орлин стана баща, той написа: „Невероятни сте!!!Диана обичам те! Ти си майка-героиня! И както се пее в една песен “Светът е друг когато си тук”“, пише още Орлин Павлов. „

От Инстаграм профила на певеца се вижда, че той обича да прекарва свободното си време със семейството. Двамата с Бети често се забавляват заедно – пеят, играят, а с мама Диана – и готвят.

Двамата се запознават случайно преди години, когато тя работи в БНТ. Той отива на интервю в предаването на Марта Вачкова, а Диана се грижи за гостите – дори му слага грим. След това тя заминава да живее за 8 години в Дубай. Когато се връща в България, двамата отново се срещат. И разбират, че е любов. Това между тях. Пламва бързо и гори силно. В продължение на месеци си общуват в социалните мрежи. После идва следващия етап – заживяват заедно. И в един момент тя разбира, че е бременна.

 

One thought on “Принцесата на Орлин Павлов навърши 3 г. Честит рожден ден, Бети! (снимки)

  • Даниела

    Да е здрава и щастлива. Аз много я харесвам.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *