ЗвездиНовинки

Приятели на Марго Роби и Кара Делевин счупиха ръката на фотограф, който ги преследвал

Приятели на холивудските звезди Марго Роби и Кара Делевин са нападнали и пребили папарак в Буенос Айрес. За това съобщава TMZ.

По информация на изданието на 2 октомври фотографът Педро Оркеро е получил задача от своята редакция да причака Роби и Делевин в ресторанта, в който актрисите са вечеряли.

Когато двете са напуснали ресторанта в компанията на двама приятели, фотографът започнал да ги преследва, „влизайки в личното им пространство“.

Шофьорът на таксито толкова се притеснил, че дал газ преди Роби да успее да се качи и в резултат на това тя паднала от колата. А Педро продължил да снима.

След това приятелите на звездите са се скарали с папарака и в резултат фотографът е хоспитализиран със счупена ръка и травма на главата. Нападателите са задържани. Те са граждани на Великобритания.

Преди известно време Кара Делевин изплаши своите последователи със състоянието, в което бе снимана няколко пъти – неадекватна и странна.

По данни на различни медии Кара страда от тежка наркотична зависимост и има проблеми с психиката. Това е причината и да пропусне наградите „Еми“, както и представянето на новата си колекция CARA LOVES KARL, която е съвместна с Карл Лагерфелд.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *