Продават къщата на Джордж Майкъл в Санта Барбара

Уникалната къща, кацнала на хълм на Калифорнийския бряг се продава за 4,9 милиона долара. Имотът е по дизайн на Клиф Хикман. Всички стаи имат красива гледка към Тихия океан.

Джордж купува къщата през 1996 г. за около два милиона долара. Работи над два от албумите си тук – Listen Without Predjudice Vol 1. (1990) and Older (1996).

Имотът има басейн, тенискорт, красива гледка. Помещенията са просторни, влиза много светлина, заради разположението и големите прозорци.

Новината за продажбата идва малко след като се разбра, че семейството е решило да остави Фади Фауаз да живее в лондонския дом на звездата, въпреки разрушителните му действия, за които писахме по-рано. Близките на Джордж Майкъл предпочитат да забравят за струващата близо 5 милиона къща, но да попречат на Фади да публикува снимки или видеа от съвместния си живот със звездата.

„В идеалния вариант семейството на Джордж би искало Фади далеч от живота си и вън от дома на певеца. Но в действителност знаят, че има много неща, които Фади би могъл да разкаже за съжителството си с Джордж и за случилото се преди смъртта му“, казва близък до семейството.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *