КиноНовинки

„Просто ей така“ вече е тук, ще достигне ли успеха на „Сексът и градът“?

Актьорският състав от оригинала на телевизионния сериал „Сексът и градът“ се събра на червения килим в Ню Йорк на премиерата на продължението „Просто ей така“ („And Just Like That“), предаде Ройтерс.

Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис участват в продукцията, в която се появяват техните героини, но две десетилетия по-късно.

Актрисата Ким Катрал, която изпълняваше ролята на Саманта Джоунс – четвъртата приятелка, не участва в продължението и това до куп коментари. Проблемите между Ким и Сара излязоха извън пределите на студиото, а с мнение по темата се включи дори Крис Нот. Той защити екранната си партньорка.

Сред новите лица в телевизионната продукция са Никол Ари Паркър, Сара Рамирес и Сарита Чудхури.

Сара Джесика Паркър определи като вълнуващата идеята за разширяването на актьорския състав. „Идеята за разрастването на семейството… изглежда предизвикателна и интересна,“ заяви актрисата.

Кристин Дейвис пък разказа, че техните героини сега се намират в различен културен момент. „Разговаряме за различни неща. Занимаваме се с различни неща. Как героините ще се справят с тези неща? За нас беше интересно да помислим,“ обясни тя.

На малкия екран пак ще се появят Крис Нот и Марио Конте.

Нот, който в оригинала се превъплъщава в ролята на Тузаря и е дългогодишна любовна тръпка на героинята на Паркър, оприличи завръщането си в продукцията като разговор със стар приятел, с когото не се е виждал от двадесет години.

„Това беше специален момент в нашия живот и специален момент за града, а градът премина през тежки времена и се надявам, че ние можем малко да го развеселим,“ каза той.

Новата телевизионна продукция е от десет епизода, а излъчването ѝ ще върви у нас по HBO GO.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *