Раци, нуждаете се от почивка. Скорпиони, съвсем скоро ще усетите приток на пари

В петък, денят на майстора, надникваме в дневника на астролога и ето какво прочитаме там…

Овен

Избягвайте срещите с нови хора и компании, създават ви стрес. Някои от вас ще имат възможността да сключат сделка, която ще промени живота им. Сведете нетърпението и импулсивността до минимум, за да избегнете сериозни проблеми. Претендирате за заслуги, които не са ваши.

Телец

Партньорът малко ще ви измори с желанията си. Някои от вас ще се размечтаят или ще завъртят платонична любов. Бизнес партньорите и шефовете ви ще имат трудности с намирането на общ език. А вие ще бъдете мостът, който ще ги свърже. Твърде фокусираните сте върху човека, когото обичате.

Близнаци

Ако продължите да се занимавате  все така усилено с проектите си, можете да постигнете голям успех. Възползвайте се от възможността да докажете своите способности и амбиции в сферата на бизнеса. Няма да сте доволни от ситуацията в любовта, но сега и без това не ви пука много за това.

Рак

Авторитетът ви е безспорен. И въпреки че ви харесва другите да се допитват до вас, понякога това ви дразни. Имате нужда от почивка, така че не се колебайте. Трябва да се възстановите.

Лъв

Сега е идеалният момент да подновите контакт с приятели, които сте пренебрегвали в миналото. Идва краят на всички проблеми. Имате достатъчно хъс да започнете отначало. Бъдете търпеливи на работа.

Дева

Твърде емоционални сте, а това се отразява на личния ви живот. Слезте на земята, иначе може да се простите с връзката си. А май не искате точно това…

Везни

Все още „страдате“ за стар бизнес проект, който не сте успели да реализирате. Предстои ви неудобен разговор. Ако сте по-логични в действията си, работата може и да се получи. Но ще трябва да се потрудите.

Скорпион

Препоръчително е да не поемате нови бизнес задължения, най-добре е да прекарате деня в довършване на започнатото. Скоро ще имате по-голям приток на пари, който може да реши финансови проблеми, за които в момента нямате дългосрочно решение.

Стрелец

Звездите предупреждават, че ако не се включите навреме и не изчистите евентуални недоразумения, нещата могат да се усложнят непоправимо. Трудностите с шефовете ще се проявят предимно чрез натиск – работата трябва да бъде завършена преди крайния срок.

Козирог

Много е важно всички недоразумения да се разрешават бързо. Имате впечатлението, че всичко се обърква и че не можете да свършите желаното. Инвестирайте повече енергия в работата си. Бъдете усърдни и упорити и успехът ще дойде.

Водолей

Много хора се бъркат в личните ви работи и това не ви харесва. По отношение на любовта, когато става въпрос за човека, когото обичате, не винаги сте прави. Помислете какво иска вашият партньор. Едностранният интерес може да бъде пагубен за връзката.

Риби

Имате много планове, скоро някои от тях ще могат да бъдат реализирани. За съжаление днешните събития няма да ви донесат голяма промяна, освен че обстоятелствата ще ви накарат да се замислите дали пътят, който сте избрали, е най-добрият. Печалбите са сигурни. Можете да получите пари дори от нещо, от което сте се отказали.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *