Радина Червенова с награда „ТВ дива“

Над 400 гости станаха част от бляскавата церемония по връчването на наградите „Жена на десетилетието”. Събитието се състоя в столичния хотел „Маринела“.

Водещи на церемонията бяха Алекс Петканова и Орлин Павлов. Те не само обявяваха номинираните, но и не спираха да се шегуват с публиката. А Орлин Павлов дори хвана микрофона, за да поздрави гостите със своите хитове.

Мария Илиева стана жена на десетилетието в категория „Музика”. Тя сподели, че именно през последните 10 години са ѝ се случили най-хубавите неща. Не само в личен, но и в професионален план.

Статуетка получи и София Борисова. Дизайнерката спечели оспорваната надпревара в категорията „Шеф на кройката“ в съперничество с Жени Живкова, Вяра Георгиева и Невена Николова.

Красивата Радина Червенова взе приз в категорията ТВ дива. И се закани да грабне наградата и за Жена на столетието. Тя дойде в компанията на семейството си – съпруга си и двете им деца. „Горда съм, че през всичките тези години съм била в БНТ. Без телевизията приказката нямаше да се случи. Без моите колеги, които много обичам и на които съм много благодарна. Тази награда е за всички нас – за „По света и у нас“, заяви Червенова под бурните аплодисменти на публиката. Тя спечели, състезавайки се с Миролюба Бенатова, Мария Силвестър и Ани Салич.

Койна Русева събра най-много гласове в категорията „Кино и театър”. Номинирани бяха още актрисата и продуцент Яна Маринова, както и Радина Кърджилова, и Теодора Духовникова.

В категорията „Перо“ спечели журналистката и писател Веселина Седларска. 

Алекс Петканова бе отличена за най-добър блогър и влогър.

Учителката от Търново Мариана Пенчева, която сама се грижи за девет малки българчета от бедни семейства, спечели в категорията „Майките, които ни вдъхновяват”.

А за жена на десетилетието в категорията „Спорт“ бе призната Илиана Раева.

Радио водещата Милена Златкова си извоюва наградата за благородна кауза с кампанията “Повече българчета за България”, която организира вече 14 години. 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.