Добра формаЗвездиНовинкиНовинки

Радина Кърджилова: Да, имам корем, имам целулит, но внимавам какво ям и пия много вода

Актрисата Радина Кърджилова сподели още снимки от своето лятно приключение. И сподели какво мисли за влизането във форма след раждането.

„Много от вас ме питат как успях да възвърна килограмите си след раждането на Йоан. Отговорът е все още не съм във формата, в която се харесвам. Но тъй като съм преминала през много диети, драстични отслабвания през годините, които ми донесоха много негативи, както в здравословен, така и в професионален план, сега знам, нещата лека полека ще си дойдат на мястото“,

написа половинката на Деян Донков. И допълва:

„Да, имам корем, имам целулит, но внимавам какво ям, пия много вода, все още кърмя, гледам повече да се движа“.


Красивата актриса вероятно отговаря по този начин на своите критици в социалните медии. А според нас трябва да има повече известни хора, които да споделят с публиката, че обичат себе си такива, каквито са. Повече трябва да се говори за това, че не всеки може, а и трябва да тежи 40 кг, но всеки може да положи усилия, за да изглежда добре. Като спортува и се храни здравословно.

„Харесвайте се, обичайте се. Малко са хората, които истински ще ви казват истината в очите, а много са тези, които ще я премълчават. Ние сме съвършени сами по себе си, ние сме пример и трябва да бъдем ДОБЪР пример за младите“, пише още Кърджилова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *