БГ ЛичностиНовинки

Радостна вест за Радостина и Георги Костадинов: в отбора им се появява нов играч

Радостина и Георги Костадинов ще стават родители. Щастливата новина сподели в Инстаграм самата Радостина.

Чаровната брюнетка, която е Мис България Вселена 2015 и Мис Национален отбор по футбол, буквално сияе на снимките.

Оказва се, че двамата „работят“ по въпроса от доста време. А бебчето ще се появи на бял свят в резултат на успешно инвитро.

„Една любов, две души, три инвитро процедури, четири инсеминации и пет години бяха нужни, за да ме побутват едни бебешки крачета в коремчето и да бие сърчицето на нашето детенце!

„Това е нашият малък герой, който толкова силно се бори да оцелее, когато загубихме близначето му. Загубихме и предишната бременност преди него и през цялото това време не спирахме да вярваме и да се борим!“, споделя Радост.

Но точно това бебе ни избра и остана с нас, за да бъде най-мачканото и глезунчено дете един ден… Така силно сме го чакали и така силно вече го обичаме. Дори в момента изпитвам ужас да споделя новината, защото всеки, който е преминал през подобен път, знае, че успокоението идва едва тогава, когато гушнеш бебето и знаеш, че тялото ти се е справило”.

Радостина и Георги са двойка от няколко години, но през януари тази година си казаха официално „да“. Тя замина да живее в Русия, където Георги играе за „Арсенал“ (Тула).

Сватбата се състоя в България, младата жена сподели преди време, че би искала да има и една истинска лятна сватба в родния град на Георги – Царево.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *