ЗвездиНовинки

Ръсел Кроу на 60: Не играя шахмат с живота си!

Ръсел Кроу винаги е бил по-различен от своите колеги. Той живее в ранчо, не обича публичните събития и най-вече журналистите.

Роден е в Уелингтън, столицата на Нова Зеландия, а произходът му е норвежко-ирландски. Роден е на 7 април 1964 г. в Нова Зеландия. Днес има повод за празник. Става на 60.

И двамата му родители са замесени във филмовия бизнес, а когато е едва на шест, получава роля в австралийски сериал, макар и с една единствена реплика.

Участва в „Гладиатор“, „Робин Худ“, „Добри момчета“, „Поверително от Ел Ей“, „Красив ум“… И е може би най-награждаваният съвременен актьор в Холивуд.

Носителят на „Оскар“  влезе и в света на супергероите. Звездата от „Гладиатор“ се присъедини към актьорския състав на филма „Ловецът на Крейвън“, който се очаква да излезе през 2023 г., в неуточнена роля.

Кроу режисира и участва в „Poker Face“ с Лиъм Хемсуърт и рапърът RZA. След това той ще бъде видян в „The Greatest Beer Run Ever“ на Питър Фарели за Apple TV Plus.

Предлагаме ви няколко готини негови мисли…

„Жал ми е за хората, които делят света на това, което им се харесва да правят, и на това, което трябва да правят. Животът е кратък, хора. Научете се да го обичате изцяло.“

„Има определен процент суета, която е нездравословна в професията ми и тя засяга и двата пола. Виждате я при мъжете, които си боядисват косата, като навършат 60, преструват се, че не са побелели, правят си пластични операции и ползват слънчеви лампи.“

„Нещата се променят. Няма толкова много подходящи роли, когато си на 50, така че трябва да работиш повече. Хората забравят това, достигат до определено ниво на известност и мислят, че нещата ще останат такива. Смятат, че славата е абсолютна величина, но не е. Разбираш, че остаряваш, но има роли за всякакви възрасти, стига да си готов да ги изиграеш.“

„Хората ме обвиняват във високомерие. Аз не съм високомерен, аз съм съсредоточен.“

„Призлява ми от знаменитости, които се възползват от своя статут.“

„Странното ми поведение е отражение на натоварената ми работа.“

„На мен не ми харесва да се усмихвам и да стискам ръце на непознати и несимпатични на мен хора само заради това, че са шефове на крупни киностудии.“

„Бих искал да играя страстни жени, но никой няма да ми го позволи“.

„Харесват ми злодеите – те са мотивирани“.

„Някои хора мислят, че славата дава власт, която трябва да се използва. В крайна сметка обаче парите се оказват по-силни от всичко. Аз съм известен с това, че правя филми. Да бъда звезда е просто нещастно последствие от професията ми. Навремето съществуваше нещо, наречено тайна, на което днес нямаш право“.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *