Рени свали маската на Букета, нямаше изненадани

Певицата Рени свали маската си в шоуто „Маскираният певец“ и призна, че все пак е успяла да заблуди част от зрителите и журито.

Това е шестата свалена маска. В събота вечер тя очарова публиката с песента на английската поп група Bananarama – Venus.

„Аз съм толкова доволна и щастлива, че бях част от „Маскираният певец“. Екипът е номер едно! Кремена докосна моята душевност с този уникален костюм. Много е тежък и обемист, едва минавах към студиото, но е толкова красив, че за мен бе чест, достойнство и гордост да го нося“, развълнувано сподели Рени.

Старт на шоуто даде Рицарят като специална гост-маска, който отново се завърна на сцената за едно изпълнение. Под изключително тежкия костюм се криеше актьорът Ивайло Захариев.

„Приех това предизвикателство много сериозно, защото не знаех дали ще се справя“, призна Ивайло за задачата да влезе в тайната роля на Рицарят. Експерт-детективите предположиха, че под маската може да се крият Деян Донков, Асен Блатечки или Иван Юруков, но Азис успя даразпознае актьора от „Пътят на честта“.

Малко преди последната битка в предаването, имаше още едно завръщане на маска от минал сезон – на Звездата. Под атрактивния образ се оказа Евгени Минчев.

Следващата седмица зрителите ще станат свидетели на изпълненията на всички останали осем маски в третия сезон на „Маскираният певец“. Кой срещу кого ще се изправи в битка? Коя ще е следващата свалена маска? – зрителите ще разберат следващата събота (30 октомври) от 20:00 ч. по NOVA.

Снимки: NOVA/Красена Ангелова 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *