ЛюбопитноНовинкиХороскоп

Ретрограден Меркурий и не само: какво ни очаква през следващите 23 дни?

И ето пак – настъпва ретрограден период. Той ще продължи от 27 септември – т.е. днес, до 19 октомври. И не става дума само за Меркурий. Ретроградни са още пет планети – Плутон, Сатурн, Юпитер, Нептун и Уран.

Ще се справим ли?

Всъщност нямате повод за притеснение. Все пак тези 23 дни не са проклятие, нито пък най-лошото, което може да ни се случи.

Като цяло периодът на ретроградност е шанс да поправим всичко, да поработим над грешките, да си направим изводи, да си поставим цели.

Ретроградността не влияе на здравето…

Овен

Проявете смелост и без много да му мислите се впуснете в новите проекти – очаква ви светло бъдеще.

Телец

Много е важно да бъдете концентрирани. Обърнете специално внимание на личния си живот. Съдбата ще ви подари важно запознанство, което отдавна чакате.

Близнаци

Работете над своята собствена скромност, не се вземайте толкова бързо за звезда. Ако не спрете постоянно да говорите само „Аз“ и „Аз“, ще си имате проблеми.

Рак

Нарисувайте картината на своите желания, оставете старите обиди в миналото и визуализирайте своите желания. Всичко ще се сбъдне.

Лъв

Възможно е да станете твърде емоционални. Но трябва да внимавате. И не забравяйте – гордостта и приятелството са качества, които винаги носят успех.

Дева

Очаква ви един супер наситен и продуктивен период. Защото още в края на лятото вие си поставихте желаните цели.

Везни

Сложете финансите си в ред, подредете си документите, сключете примирие с всички. А в края на октомври ви очаква пътешествие.

Скорпион

Ще се наложи да доказвате колко състрадателни и открити можете да бъдете към околните.Не отказвайте помощ.

Кадър от филма „Излизането на Юпитер“

Стрелец

Очакват ви победи и постижения. Ретропланетите ще тестват вашето високомерие, но вие не забравяйте – септември е месецът, в който ще започнете да вървите към големите успехи.

Козирог

Време е за преоценка на личността. Отделете внимание на здравето си, а за конкуренцията не се притеснявайте – няма да ви разстрои, ще ви амбицира.

Водолей

Очаква ви свобода от кармичните неволи. Радвайте се на дните, изпълнени с любов.

Риби

Най-сетне настъпва период на равновесие, към който толкова много се стремите. И то във всички сфери на живота – работа, семейство, приятели.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *