НовинкиХороскоп

Ретроградна Венера: Животът на тези три зодии ще бъде засегнат най-силно

На 23 юли Венера става ретроградна в знака на Лъв. И ще остане там до 4 септември 2023 г. Венера е планетата на любовта, удоволствието, красотата и финансите.

Астрологът Анджела Пърл разказва кои от зодиите ще усетят особено влиянието на ретроградната Венера.

Овен

Ретроградната Венера в Овен ще бъде в пети дом на Овена – дом, който отговаря за удоволствието от живота и любовта. Овни, очакват силни емоции, както и сериозни промени в личния живот. Това може да се окаже нов етап за вашата връзка, но също така може да стигнете и до изненадващ финал в отношенията си. Възможно е в живота ви да се върнат бивши партньори или познати от миналото ви. Промените могат да засегнат и работата ви.

Лъв

За Лъва ретроградната Венера ще бъде в първи дом. Възможно е преоценка на ценностите, възгледите си за живота, а също така да промените и своята реализация. Възможни са и кардинални промени в личен план – очаква ви сериозен разговор или вземането на важно решение за съвместното ви бъдеще с партньора, за евентуален брак или брак.

Скорпион

За Скорпионите Венера ще бъде в 10-и дом, който свързан с кариерата и репутацията им. Ще намерите нови източници на доходи. Освен това ви очакват промени на работното място: нов шеф или нови отговорности. Тайните стават явни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *