ЗвездиНовинки

Роналдо си живее като принц в Саудитска Арабия, законите не важат за него. Вижте вилата в Рияд (видео)

Оказа се, че Саудитска Арабия е готова да си затвори очите и да позволи на Роналдо и Джорджина да живеят под един покрив. По принцип това е забранено в страната. Роналдо обаче ще може да прескочи забраните, а обяснението е, че е чужд гражданин и гост.

Той вече се готви за живота там с цялото си семейство. Португалецът подписа многомилионен договор с футболния отбор „Ал-Насър“. Той ще получава около 200 милиона евро заплата за година. И ще си живее като принц!

Британският Daily Mail съобщи, че Кристиано ще живее със семейството си в Рияд, най-големия град в Саудитска Арабия, във вила с осем стаи. Имотът се оценява на малко под 14 милиона евро, има олимпийски басейн и фонтан в коридора на къщата.

Освен основната сграда, има и три вили за гости.

Роналдо е получил 5 лични коли, охранителна фирма, супермаркет, плувен басейн, баскетболно игрище, футболен стадион и 3 ресторанта, пише Нова тв.

„Въпреки че кралството все още забранява съжителството извън брака, властите започнаха да си затварят очите за това напоследък“, каза адвокат по гражданско право пред списание Hello.

Саудитска Арабия е една от страните, където ислямският закон се прилага стриктно. Престолонаследникът принц Мохамед бин Салман обаче започна да признава някои граждански права, включително тези, които са в полза на жените.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *