ЛичноНовинки

Роналдо в откровено интервю: Пазя праха на Анхел близо до този на баща ми в семейния параклис (видео)

Кристиано Роналдо описа смъртта на сина си като „най-лошият момент“ в живота си в последното си интервю интервю с Пиърс Морган, пише Daily mail.

Известният футболист и неговата половинка Джорджина Родригес разкриха, че техният новороден син, наречен Анхел, е починал по време на раждането на 18 април, докато сестра му – близначката Бела, оцеля.

„Това е вероятно най-лошият момент в живота ми, откакто баща ми почина“, казва Роналдо в последното си интервю за TalkTV.

„Когато имаш дете, очакваш всичко да е нормално, а когато имаш проблем, тогава е трудно“, добави португалският футболист.

Роналдо обясни, че той и Джорджина са имали труден момент и че им е било „много, много трудно да разберат какво се случва“.

Футболистът подчерта, че кариерата му не е спряла, въпреки тази трагична загуба, тъй като по това време е имало много мачове.

И добави, че пази праха на Анхел близо до този на баща ми, който почина от чернодробна недостатъчност през 2005 г., в параклиса в дома си.

„Говоря с тях през цялото време и те са на моя страна“, сподели Роналдо и добави, че те му помагат да бъде „по-добър човек и по-добър баща“.

Роналдо твърди, че не е крил сълзите си пред най-голямото си дете – Кристиано младши, и че е трябвало да съобщи на другите деца новината за смъртта на Анхел.

„Децата започнаха да питат „къде е другото бебе, къде е другото бебе?“, разказва той.

Твърди, че петгодишните Ева и Матео и четиригодишната Алана Мартина са имали нужда от повече време, за да разберат какво се е случило…

Роналдо споделя, че починалото бебче е с тях постоянно. Децата често правят неща за него и сочат към небето. Признава, че не ги е лъгал, казал им е истината. Но вярва, че тази загуба го е сближила с половинката му Джорджина.

За Бела – оцелялата близначка, татко Роналдо казва, че е много хубава и те се много се гордеят с нея.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *