Виктория Боня, 41-годишна руска тв водеща и модел, разказа в ефир за отношенията си с Григор Димитров. Двамата имали кратка връзка през 2019 г. 

Боня се изповяда пред популярната платформа Premier, че нещата между двамата приключили, когато тя споделила с Гришо, че иска да имат дете. В отговор той просто потърсил ласките на друга. А другата била най-добрата приятелка на Боня и настояща любима на Григор – Лолита Османова.

„Струваше ми се, че той е идеален. Това беше човекът, когото исках да прегръщам постоянно. Имаше нещо магнетично привлекателно в него. Винаги се усмихваше. Исках да повярвам, че тази усмивка е искрена, истинска… Започнах да му приписвам качества, каквито той нямаше. В един момент му казах, че искам семейство и дете. На 41 г. съм и все още мога да родя второ дете. Той каза, че също го иска и е готов. А месец по-късно разбрах, че той се среща с друго момиче“, признава Боня през сълзи.

„Преживях ужасни моменти, сигурно и на нея сега казва, че я обича и е готов на всичко. Заради него, една част от мен вече не вижда доброто, красотата, не вярва в любовта… Това боли, много боли“, казва тенисистката.