Звездни рецепти

С Италия в сърцето: Петъчна рецепта за щастлив живот

Италия е… любов. Вкусна храна, топла прегръдка, глъч, вино, което кара душата ми да пее. Италия е любов. Днес ви предлагам да се пренесете в Италия буквално за минути. Имате нужда само от чаша за вино, добро настроение и паста, която да овкусите с лъжичка от уникалния  Сос черен трюфел на Sabatino Tartufi.

Виното обаче не е какво да е – а бяло PECORINO 2022. Едно от съкровищата на Famiglia De Cerchio. Отпивайки, ще усетите чудния аромат на цитруси, преплетен с нотка на цветни нюанси. Вино, което разказва истории за любов, и ви пренася на място, където небето и земята се срещат, за да създадат една невероятна симфония от природни дарове.

Idi Di Marzo Pecorino ще ви освежи, ще ви завърти главата досущ като галантен италиански джентълмен, за да ви заведе на едно вълнуващо и вкусно пътешествие. Средиземноморско.

И тай като Idi Di Marzo Pecorino върви чудесно с деликатни морски дарове, салати с ароматни подправки или паста с леки сосове, аз днес ви предлагам да го подкрепите с прясна паста, която да погалите с малко от този уникален Сос от Черен Трюфел на Sabatino Tartufi. Той буквално ще преобрази вашата паста, за да я превърне в истинско гурме преживяване.

Сосът на Sabatino Tartufi е създаден от внимателно подбрани съставки, които не само подчертават вкуса на трюфела, но и ви дават възможността да се насладите на най-доброто от природата.

 

 

Bon appetit, приятели! И още нещо – споделете виното и храната си с приятели или с близък човек, така удоволствието ви ще бъде наистина уникално.

Ще откриете виното Idi Di Marzo Pecorino и Сос от Черен Трюфел на Sabatino Tartufi в магазините за италиански хранителни продукти за ценители на Amo La Vita в Сердика център (на Ниво -1) и на ул. „Позитано“3 в столицата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *