ЗвездиНовинки

Само слух ли е: Лео ди Каприо бил влюбен в Джиджи Хадид?

Лео ди Каприо, който наскоро се раздели с приятелката си – Камила Мороне, изведнъж влезе в медийното пространство и бе залят от коментари и мемета. Някои се присмяха на страстта му към по-млади хубавици, други обсъждат факта, че зарязва половинките си, когато навършат 25.

Новината, че Лео има нещо общо с украинския модел Мария Берегова, потъна в небитието още преди да е набрала скорост.

А сега става ясно, че Лео е влюбен в друга известна дама – Джиджи Хадид. Шушука се, че двамата са излизали вече на няколко срещи и той всячески се старае да спечели благоразположението й. Но не бил неин тип.

US Weekly пише, че 27-годишният супермодел въобще не проява интерес към г-н Холивуд, борещ се за зелени каузи. Двамата били просто приятели, но Лео много искал приятелството им да премине в нещо по-сериозно. Джиджи пък не искала да се вижда с никого на този етап.

47-годишният Лео обаче не се е отказал и все още смята, че иска да завоюва сърцето на Хадид.

Леонардо Вилхелм ди Каприо е роден на 11 ноември 1974 година в Лос Анджелис, САЩ. Той е единствено дете в семейството на Ирмалин, която работи като секретарка в адвокатска фирма, и Джордж, който е уличен актьор и продава комикси. Родителите му се развеждат, когато Леонардо е едва на една годинка, и той заживява с майка си. Въпреки раздялата си, родителите му поддържат приятелски отношения и решават да го възпитават, стараейки се да формират у него любов към актьорското изкуство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *