НовинкиТенденции

Samsung България и Just Cavalli с ексклузивно модно шоу в центъра на София

Samsung България обявява 26 юли 2023 г. за Samsung Fashion Day. Технологичният бранд кани феновете на технологиите и модата да се присъединят в 20:00 ч. на живо към музикално-светлинен спектакъл. Той ще се случи на фонтаните пред Националния дворец на културата (НДК) в София.

В рамките на грандиозното шоу ще бъдат представени ексклузивно за България новите колекциии на марката Just Cavalli – „Пролет/Лято 2024“ и „Есен/Зима 2023/24“.

Събитието е резултат от партньорство на Samsung България и световния моден бранд Just Cavalli. 

В рамките на вечерта публиката ще може да се наслади на концерт на звездите на българската поп сцена Васил Найденов и Михаела Филева. Входът е свободен.

Преди това, от 14:00 ч., в рамките на глобална онлайн-премиера Galaxy Unpacked, Samsung ще представи за първи път новите продукти от портфолиото на Samsung.

Потребителите ще могат да наблюдават премиерата, излъчвана директно от Сеул, на www.samsung.com/bg. А под мотото „Flip-ни и ти в новия тренд“, в рамките на шоуто пред НДК от 20:00 ч. на сцената ще се качат и най-новите смарт устройства на Samsung.

„В рамките на Samsung Fashion Day модата и технологиите вървят заедно. Освен връх в иновациите, новите продукти на Samsung идват, за да променят възприятията ни за мода и лайфстайл. Те преобразяват представата за ролята на технологиите в ежедневието. Вдъхновяваме хората да подхождат смело към новото и различното“, коментират от Samsung България.

Съвсем естествено, в този контекст звучи и мотото на новата колекция „Пролет/Лято 2024“ на Just Cavalli.

Според италианския бранд „модата се превръща в средство за комуникация“.

Модата е начин да изразиш „философията си за живота, от сутринта до вечерта“.

„Колекцията е своеобразно „послание“, покана винаги да вярваш в себе си и в това, което обичаш“.

Специален гост на спектактъла пред НДК ще бъде Даниеле Ломбардо, главен дизайнер на бранда Just Cavalli.

Локацията за Samsung Fashion Show не е случайна. Фонтаните пред НДК са емблематично за София място, което е лесно достъпно пеша. За да могат гостите на шоуто да дойдат без автомобилите си. В подкрепа на каузата за здравословен и природосъобразен начин на живот „Ходенето е модерно“.

Каузата е в съзвучие и с политиките на Столична община да насърчава гостите и жителите на града да ходят пеш и да се движат повече.

Грандиозният спектакъл на Samsung България и Just Cavalli се осъществява в партньорство със Столична община, модна агенция „Визаж“ и Евгения Калканджиева.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *