Сантра представи новото си парче „Целият свят“

Сантра зарадва почитателите си с нов проект, носещ многозначителното заглавие „Целият свят“. Официалното представяне на видеото беше в 19 часа в канала на Facing The Sun в You Tube.

„За първи път ми се случва толкова дълго време да не пускам сингъл. Чисто емоционално в този период не ми се случваше нищо, което да ме вдъхнови и което да почувствам достатъчно силно, че да мога да го вплета в музика. Този проект дойде, когато бях сама. Тогава се роди музиката и част от текста, който разказва не просто за връзката между мъж и жена, а за смисъла в нея. Подготвях го 5 месеца. Това е изображението на един момент в живота ми, когато не бях щастлива“, коментира певицата.

Музиката на „Целият свят“ е дело на Сантра, текстът е в съавторство с Лъчезар Стефанов 22G, а аранжиментът е на Димитър Лефтеров-Mitko Beats.

Видеоклипът е заснет от режисьора Емануил Алберт на Маслен нос – най-източния ръкав на Странджа планина, вдаден навътре в морето.

Сантра споделя, че в момента е щастлива в личен план и с този проект, реализиран в началото на Новата година, поставя нов етап както в личен, така и в творчески план.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *